Boccia SM KULTAA

28.8.2022

Yhdistyksen naisjoukkue voitti kultaa EKL:n ulkokentältä Virroilla,  24-26.8.2022 pidetyissä kisoissa.  ISOT ONNITTELUT

SM- kisoissa mitalisijoille ylsi myös miesten joukkue joka sijoittui viidenneksi, kokoonpanolla  Ahti Arokallio, Lauri Harjamäki ja Olavi Pihlaja.        ONNEA

Menestystä  EKL:n Pohjanmaan piirin kisoissa

Pohjanmaan Piirin sisäkenttien boccianparikilpailuissa mestaruuksista kilpailtiin  Koskenkorvalla ja yhdistyksen pari Veikko  Hanka ja Lauri Harjamäki voittivat kisan ja saivat näin myös kiertopalkíntoon ensimmäisen kiinnityksen.

Miesten-sarjassa kilpaili 21 paria. Naistensarjassa pareja kilpaili 10, yhdistyksen naiset, Sirpa Arokallio ja Anja Koivula sijoittuivat viidenneksi.

Piirinmestaripari sisäkentillä Veikko Hanka ja Lauri Harjamäki

EKL:n  SM-bocciakilpailuissa Virroilla joukkuekilpailun mestaruussarjassa kilpailivat kolmena päivänä Olavi Pihlaja, Lauri Harjamäki ja Ahti Arokallio, sijoitus 13.  Osallistujia 19 joukkuetta. Säilyivät sarjassa.  Alemmassa Suomi sarjassa myöskin kolme päivää kilpaili 14 joukkuetta . Yhdistyksen joukkue voitti tiukassa kisassa  SM-HOPEAA  Kokoonpanolla Sirpa Arokallio, Maire Korkiamäki ja Anna-Liisa Männikkö.